Please Wait...

Afspraken tijdig annuleren! No Show Regel!

Afspraken tijdig annuleren! No Show Regel!

  • 0
  • 16 Jun

Het komt steeds vaker voor dat patiënten zonder bericht niet op afspraken bij de huisarts verschijnen.

Steeds meer mensen willen een afspraak maken voor het spreekuur, maar ook steeds meer mensen komen zonder bericht niet opdagen. In de tijd die voor u gereserveerd stond had de huisarts ook iemand anders kunnen helpen. De praktijk wil de wachttijd voor een afspraak zo kort mogelijk houden. U wilt met uw medische klacht immers ook graag zo snel mogelijk geholpen worden. U kunt hieraan meewerken door uw afspraak op tijd telefonisch/via mail te annuleren.

Kunt u niet op uw afspraak komen ?

Meldt dit dan telefonisch of via mail uiterlijk 2u op voorhand. De afspraak wordt uit onze agenda verwijderd, wij kunnen een andere patiënt helpen en u kunt zo nodig direct een nieuwe afspraak bij ons maken. De ‘no-show’ regel wordt niet toegepast bij  tijdige afzegging.

Natuurlijk kan het één keer voorkomen dat u opeens toch niet kan komen binnen de 2u voordat u de afspraak heeft. Mocht dit het geval zijn, dan verzoeken wij u om alsnog telefonisch contact met ons op te nemen.

‘No-show’ regel – wat houdt dit in ?

Indien u niet tijdig uw afspraak annuleert, of uw afspraak niet nakomt, zal u geschrapt worden van de mogelijkheid om online een afspraak te maken. 

Archief

Contacteer ons

  • Adres: Goedlevenstraat 138, 9041 Oostakker
  • Telefoon: 09 228 76 42
  • Fax: 09 218 81 59
  • Email: info@ha-oudebareel.be

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!